За мен

Здравейте, аз съм Георги, и ще ви помогна със създаването и изграждането на Вашия нов сайт!

eds design уеб сайт

Здравейте, казвам се Георги Георгиев, от София и се занимавам с изграждане на WordPress сайтове от 2015 г. Всичко започна на шега, когато моята съпруга ме помоли да се опитам да направя сайт за току-що стартиращата и фирма. Когато основното ти занимание е ремонт и сервиз на компютри, щом си „IT“, според логиката на съпругата ми трябва и сайтове да можеш да правиш. Както всички, предполагам започнах с търсене в Google, проучване, четене как да го направя тоя сайт.

Първо се спрях на Joomla но попаднах на видео в което се сравняваха няколко CMS-а, и тогава реших да тествам и WordPress и се „влюбих“ в начина на работа и свободата, която ти дава WordPress. Да първият ми сайт не беше кой знае какво, та Аз не знаех какво е HTML и CSS, но с времето все повече ми харесваше да се занимава и уча и така записах няколко курса в SoftUni, първо курс за създаване на уебсайтове с WordPress, но апетита идва с яденето след това изкарах курс HTML и CSS, но за да се развивам записах и JavaScript, и не спря до тук, след това изкарах и PHP курс и не спирам да се уча всеки ден.

Може да разгледате моите завършени проекти и ако желаете може да поверите, създаването на вашия нов сайт или електронен магазин на мен. Ако вашият нов сайт не е по силите ми(засега) Аз, ще ви препоръчам колега, който да изгради проекта Ви и да останете доволни от крайният резултат.

Така че свържете се с мен и да изградим вашият сайт или получете консултация, ще се радвам да помогна с на всеки с каквото мога.

EDS Design проектиране и създаване на уебсайтове с адаптивен дизайн, поддръжка на нови и съществуващи сайтове.

Георги Георгиев – EDS Design